My status

Ciocan Electro-Hidraulic cu forjare in matrita inchisa, cu actionare hidraulica si comanda numerica


   Adaptabilitate :   
Ciocanul hidraulic de forjare in matrita, cu comanda numerica, este folosit la forjarea de precizie si forjarea in matrita multipla a tuturor tipurilor de accesorii.


   Performante :  

+ Energie de lovire controlata prin digitizare (convertire analogic-numerica), puteti regla valoarea acesteia dupa cum doriti.
+ Frecventa de lovire este ridicata, berbecul ciocanului se retrage repede si nu apare fenomenul de inchidere a matritei.
+ Sistemul de comanda are afisajul in limba engleza, astfel ca oamenii pot comunica cu masina.
+ Sistemul de diagnosticare a defectelor poate diagnostica masina in mod automat, reducandu-se astfel timpul de analiza a cauzelor defectelor.
+ Rama cu profil in U si batiul din otel turnat al masinii formeaza un ansamblu compact.
+ Putem livra un dispozitiv de izolare impotriva vibratiilor, alcatuit dintr-un sistem de arcuri si un mediu amortizor vascos, in conformitate cu cerintele clientului; acest dispozitiv elimina vibratiile produse in timpul lucrului.
+ Structura de sine de ghidare de tip X asigura o buna ghidare si precizia pieselor forjate.
+ Dispozitivul de ridicare hidraulic asigura fiabilitatea si stabilitatea demontarii matritei.


Principalii parametri tehnici ai ciocanului de forjare hidraulic cu comanda numerica :  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sus