My statusCiocan de forjare monobloc seria C41Ciocan de forjare monobloc seria C41

Acest ciocan de forjare pneumatic este utilizat pe scara larga pentru lucrari generale de forjare, cum ar fi tragerea, refularea, perforarea, scobirea, forjarea, sudarea, indoirea si rasucirea. El este folosit de asemenea la forjarea in matrite de sustinere.

Ciocan de forjare pneumatic din doua blocuri (corp + nicovala) seria C41Ciocanul de forjare pneumatic din doua blocuri (corp + nicovala) seria C41

Acest ciocan de forjare pneumatic este folosit pe scara larga pentru lucrari generale de forjare, cum ar fi: tragerea, refularea, perforarea, scobirea, forjarea, sudarea, indoirea si rasucirea. El este folosit de asemenea la forjarea in matrite de sustinere.

Matrite de forjare pentru ciocane de forjare pneumatice

Toate matritele sunt bine prelucrate si tratate termic. Matrite de forjare pentru ciocane de forjare pneumaticeDuritatea suprafetei matritelor este 40-45 RC. Daca preferati alt material, vom fabrica matritele conform cerintelor dvs.

Piese de schimb pentru ciocane pneumatice de forjare

Detinem o varietate de piese de schimb pentru Piese de schimb pentru ciocane pneumatice de forjareciocanele penumatice de forjare iar avand in vedere traditia si metodele de prelucrare veti remarca si calitatea acestora.

Caracteristici specifice ale ciocanelor de forjare Anyang

Suntem unicul producator de ciocane de forjare Caracteristici specifice ale ciocanelor de forjare Anyangpneumatice din China care are peste 50 de ani de experienta in fabricarea ciocanelor de forjare pneumatice.


Sus